16.2.14

Shoplog: Big Bazar, Kruidvat

Hey allemaal, vanmiddag zijn we naar de Big Bazar en de Kruidvat geweest in Alkmaar en we laten nu zien wat we allemaal gekocht hebben (over de producten komen ook allemaal nog reviews vanmiddag online)


We zijn eerst naar de Big Bazar geweest, een soort Action daar hebben we allebei 1 dr. Van der Hoog masker gekocht ze waren maar €0,99 !!! Wij hebben 2 geuren: Dewi heeft Cocos mint masker als vochtregulerend en verfrissend masker en  ik heb frambozen masker als diepreinigend en herstellend masker.

Dewi heeft ook een pakje nagelvijltjes gekocht bij de Big Bazar , het review hierover is bijna klaar en komt binnen een paar minuutjes online! Er zitten 5 nagelvijltjes in 1 pakje en ze zijn €0,70 per pakje van 5 dus. Dat is dus maar €0,14 per vijltje!

 
En als laatste zagen wij iets heel interessants namelijk een spray die je nagellak in enkele seconden laat drogen! Dit wilde we natuurlijk testen en ook al zou het niet werken voor €1,50 ben je er nog niet failliet aan!
 
 
Daarna zijn we door gegaan naar de Kruidvat, we keken meteen even bij de essence spulletjes
 
Ik heb daar 2 nagellakjes gekocht van de Love Letter lijn, namelijk 02 I GOT A CRUSH ON BLUE & 04 DEAR PEACH!
 
 
Dewi heeft een essence xxxl longlasting lipgloss gekocht met matt effect in de kleur 05 VELVET ROSE
 
 
En tot slot heb ik nog een essence oogschaduw gekocht, hij lag in dat bakje met 'laatste kans, gaat uit het assortiment' in de kleur 65 skeye and sand en hij was €0,50

 
Nou, dit was wat wij vanmiddag gekocht hebben, ik hoop dat jullie het eerste shoplog van ons leuk vonden, er komen er zeker nog meer aan!
 
Xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten